Новости

Запорожского губернатора будут катать на подарке Богуслаева за 137 грн в час

Запорізька обласна державна адміністрація 21 вересня уклала угоду з КП «Автогосподарство» Запорізької обласної ради на послуги перевезення голови облдержадміністрації Костянтина Бриля до кінця року вартістю 288 тис. грн. Про це повідомляють «Наші гроші. Запоріжжя» з посиланням на систему «Прозоро».

Комунальники мають забезпечити перевезення автомобілями Lexus LS460L 2015 року випуску і Skoda Super B 2013 року випуску.

Вартість години експлуатації Lexus LS460L становить 137 гривень і ціна за 1 км пробігу становить 6,18 гривень.

Вартість години експлуатації Skoda Super B становить 133 гривні і ціна за 1 км пробігу становить 4,02 гривні.



Також ОДА має відшкодовувати витрати на відрядження водіїв.

Як повідомляли «Наші гроші. Запоріжжя», Skoda Super B належить безпосередньо КП «Автогосподарство», яке придбало автомобіль у 2013 році.

Lexus LS460L (номерний знак АР5498СХ) комунальне підприємство взяло 6 червня в позичку до кінця року (тобто в безкоштовне користування) у ПАТ «Мотор-Січ», яке є власником автомобіля.

При цьому автомобіль за «Мотор-Січчю» зареєстровано за три дні до цього – 3 червня (перша реєстрація). Балансова вартість автомобіля складає 3,2 млн. грн. (близько 123 тис. доларів США по нинішньому курсу), що відповідає ринковим цінам.

Lexus LS460L має гібридний бензино-електричний двигун об’ємом 4,6 літри, максимальною потужністю 224 кінських сил. Розгін до 100 км за 6,3 секунди. Споживання пального – майже 17 літрів у міському циклі і 9 літрів на шосе.

ПАТ «Мотор-Січ» контролюється народним депутатом В’ячеславом Богуслаєвим (група «Воля народу». В попередньому скликанні – Партія регіонів).

В лютому 2016 року під час відвідин Костянтином Брильом заводу «Мотор-Січ» В’ячеслав Богуслаєв розповів журналістам: «Много было руководителей региона, но никто из них не спрашивал о рабочих местах, а Константин Брыль интересуется, сколько людей мы уволили или приняли на работу. С властью надо дружить».

Напечатать
Павел Полтавченко
«ОЛИГАРХ»

Публикации

Суботін Шредінгера

Власник збанкрутілого Мегабанку, масштабне виведення майна з якого розслідує ДБР, одночасно перебуває в двох станах - як керівник державного холдингу та людина, яка веде боротьбу з владою

Віктор Пінчук програє Федору Закусило війну за «Укргазвидобування»

Державна газовидобувна компанія, судячи з усього, не проти такого розвитку подій: присутність конкурента із США, що торгує китайським товаром, дозволяє суттєво збивати ціни українського монополіста «Інтерпайп»

Микола Злочевський підкрадається до Генпрокуратури

Скандальний екс-міністр екології часів Януковича, який погорів на спробі дати хабар на суму $5 млн керівництву НАБУ та САП, схоже, продовжує таємно скуповувати елітну нерухомість в Києві - втому числі на гроші, «зекономлені» на сплаті…
Все Последние публикации

Вас может заинтересовать Новости этого автора

Хотите быть в курсе актуальных новостей?

Подпишитесь на наши обновления!
Проверьте, разрешены ли уведомления в Вашем браузере
Хочу быть
в курсе!
Больше не показывать.