Новости

Муж судьи за три года “овладел” тремя квартирами в центре Одессы

Чоловік судді Суворовського районного суду м. Одеса Сніжанни Аліної Михайло Алін з 2010 року є власником нерухомості, яку суддя раніше не вказувала у своїх деклараціяхпишуть “Наші гроші”.

У деклараціях за 2013–2014 рр суддя Аліна вказувала, що її чоловіку належить лише одна квартира площею 65 кв. А в електронній декларації, опублікованій на сайті НАЗК, Михайло Алін вказаний власником чотирьох квартир, гаража і земельної ділянки. При чому до 2015 року (за який подана електронна декларація) він став власником чотирьох об’єктів, які суддя у своїх деклараціях не вказувала.

Отже, згідно з даними е-декларації судді за 2015 рік, її чоловік у 2010 році набув права на квартиру площею 68 кв м по вул. Запорізькій, 30.

У 2012 році він купив гараж площею 29,7 кв м, а наступного року – ділянку у садовому товаристві «Журналіст» у с. Нова Дофінівка неподалік від Одеси.



На початку 2014 року він став власником квартири площею 147,3 кв м у провулку Прохоровський, 7 в Одесі.

Влітку 2015 року – квартири площею 37,7 кв м по вул. Грецька, 45, а у червні 2016 року – квартири площею 20 кв м по вул. Успенська, 8.

Сама суддя ніяким нерухомим майно мне володіє. Разом з тим вона водить автомобіль Nissan X-Trail, який вона купила у рік його випуску у 2007-му за 191 тис грн. Тоді ж нову KIA Opirus за 202 тис грн купив її чоловік.

Згідно з даними декларацій судді за 2013-2015 рр, за ці роки вони разом з чоловіком отримали дохід лише у вигляді зарплати, що склав 395 тис грн, з яких Михайло Алін заробив всього 40 тис грн.

У квартирі у Прохоровському провулку зареєстрована Адвокатська фірма «Алін і Ко», де Михайло Алін є директором, а засновниками значаться його батьки.

Напечатать
Татьяна Дубровская
«ОЛИГАРХ»

Публикации

Суботін Шредінгера

Власник збанкрутілого Мегабанку, масштабне виведення майна з якого розслідує ДБР, одночасно перебуває в двох станах - як керівник державного холдингу та людина, яка веде боротьбу з владою

Віктор Пінчук програє Федору Закусило війну за «Укргазвидобування»

Державна газовидобувна компанія, судячи з усього, не проти такого розвитку подій: присутність конкурента із США, що торгує китайським товаром, дозволяє суттєво збивати ціни українського монополіста «Інтерпайп»

Микола Злочевський підкрадається до Генпрокуратури

Скандальний екс-міністр екології часів Януковича, який погорів на спробі дати хабар на суму $5 млн керівництву НАБУ та САП, схоже, продовжує таємно скуповувати елітну нерухомість в Києві - втому числі на гроші, «зекономлені» на сплаті…
Все Последние публикации

Вас может заинтересовать Новости этого автора

Хотите быть в курсе актуальных новостей?

Подпишитесь на наши обновления!
Проверьте, разрешены ли уведомления в Вашем браузере
Хочу быть
в курсе!
Больше не показывать.