Новости

Окружение экс-регионала сможет освоить 68 млн, ремонтируя мост на “трассе Саакашвили”

Служба автомобільних доріг в Одеській області 14 листопада за результатами тендеру замовила ТОВ «Мостобудівельний загін № 112» капітальний ремонт мосту на автодорозі державного значення М-15 Одеса-Рені (на Бухарест) за 67,96 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро», пишуть Наші гроші.

До кінця 2018 р. мають відремонтувати міст через протоку Дністра на км 52+789 траси біля села Паланка (Молдова). Цей міст, який почав руйнуватися ще у 2013 р., кілька разів закривали на ремонт, але торік він знову обвалився.

За угодою гарантійний строк на земляне полотно і дорожній одяг становить 10, а на саму споруду мосту – 20 років.

На заробітну плату піде 2,02 млн грн, тобто три відсотки від загальної суми контракту. На прибуток фірми заплановано 913 тис грн, або трохи більше 1%.

Переможець планує залучити субпідрядника – місцеве ТОВ «Тирас» Надії та Миколи Чудновців. Останній був депутатом Одеської облради від Партії регіонів.



Броварська фірма «Мостобудівельний загін №112» є правонаступником однойменного дочірнього підприємства ПАТ «Мостобуд» екс-нардепа від Партії регіонів Володимира Продивуса. Зараз її засновником є вінницьке ТОВ «Меткон Плюс» В’ячеслава Бабіцького зі статутним капіталом 1 тис грн.

Бабіцький керує ПП «Промбудсервіс 2005» Вікторії Яворської – помічниці Продивуса.

Частина техніки переможця орендована у «Мостобуду» і ТОВ «Будівельне управління механізації» Дмитра Годованюка і Сергія Воловика, відомих як менеджери «Мостобуду».

Аналогічні договори на будівництво Подільського моста і розв’язки на Московській площі в Києві теж були укладені з генпідрядником «Мостобудом».
Усього з 2011 р. фірма-переможець виграла тендерів на 45,71 млн грн.

Нині єдиним конкурентом із вищою на 4% ціною було маріупольське ТОВ «Підприємство «Маст-Буд» Михайла Беккера. Керує ним Сергій Розбей, на 2013 р. – член наглядової ради ПАТ «МЗБК» того ж Беккера.

Із 2008 р. конкурент отримав держпідрядів на 3,34 млрд грн.

Напечатать
Татьяна Дубровская
«ОЛИГАРХ»

Публикации

Віктор Пінчук програє Федору Закусило війну за «Укргазвидобування»

Державна газовидобувна компанія, судячи з усього, не проти такого розвитку подій: присутність конкурента із США, що торгує китайським товаром, дозволяє суттєво збивати ціни українського монополіста «Інтерпайп»

Микола Злочевський підкрадається до Генпрокуратури

Скандальний екс-міністр екології часів Януковича, який погорів на спробі дати хабар на суму $5 млн керівництву НАБУ та САП, схоже, продовжує таємно скуповувати елітну нерухомість в Києві - втому числі на гроші, «зекономлені» на сплаті…

“Деолігархізація” від Офісу президента: Як перші п’ять олігархів втрачають ключові…

В Офісі президента ухвалено рішення "розібратися" зі "старими олігархами" — відразу проти п'яти учасників верхніх позицій рейтингів найбагатших українців ведуться кримінальні провадження, арештовуються активи і передаються під управління…
Все Последние публикации

Вас может заинтересовать Новости этого автора

Хотите быть в курсе актуальных новостей?

Подпишитесь на наши обновления!
Проверьте, разрешены ли уведомления в Вашем браузере
Хочу быть
в курсе!
Больше не показывать.