Новости

Жена судьи купила квартиру за миллион на “декретные”

Дружина судді Обухівського суду Київської області оформила у власність квартиру вартістю 1,11 млн грн. Про це свідчить електронна декларація судді Олександра Тиханського за 2015 рік.

Об этом сообщают “Наші гроші”.
Це квартира площею 106 кв.м. в Києві у новобудові на проспекті Академіка Глушова, 9-В.

Сьогодні в цьому будинку квартири такої площі продають дорожче – від 1,95 до 2,22 млн грн.

Дружина судді Ірина Тиханська отримала право власності у грудні 2015 року.



Також суддя Тиханський повідомив, що мав у безоплатному користуванні будинок на 73 кв.м. в Обухові. Власниками будинки є треті особи – Володимир, Тамара і Наталія Сопруни.

У 2014 році суддя не декларував жодної нерухомості. Також за останні два роки він не вказував у деклараціях таких заощаджень, на які міг би придбати квартиру. У 2014-му сім’я судді офіційно мала на рахунку в банку 80 тис грн.

Дружина судді, на яку записано нову квартиру, у минулому році отримувала тільки допомогу по догляду за дитиною – 12 тис грн., а роком раніше – 24 тис грн. Ще вона вказала, що є бенефіціаром колективного підприємства «СОН», але доходу від нього не має. Річна зарплата самого судді склала 179 тис грн. Про жодні інші доходи сім’я не повідомляла.

Напечатать
Татьяна Дубровская
«ОЛИГАРХ»

Публикации

Суботін Шредінгера

Власник збанкрутілого Мегабанку, масштабне виведення майна з якого розслідує ДБР, одночасно перебуває в двох станах - як керівник державного холдингу та людина, яка веде боротьбу з владою

Віктор Пінчук програє Федору Закусило війну за «Укргазвидобування»

Державна газовидобувна компанія, судячи з усього, не проти такого розвитку подій: присутність конкурента із США, що торгує китайським товаром, дозволяє суттєво збивати ціни українського монополіста «Інтерпайп»

Микола Злочевський підкрадається до Генпрокуратури

Скандальний екс-міністр екології часів Януковича, який погорів на спробі дати хабар на суму $5 млн керівництву НАБУ та САП, схоже, продовжує таємно скуповувати елітну нерухомість в Києві - втому числі на гроші, «зекономлені» на сплаті…
Все Последние публикации

Вас может заинтересовать Новости этого автора

Хотите быть в курсе актуальных новостей?

Подпишитесь на наши обновления!
Проверьте, разрешены ли уведомления в Вашем браузере
Хочу быть
в курсе!
Больше не показывать.