Новости

Подследственная фирма партнеров Труханова получила 210 млн на ремонт дороги

Служба автомобільних доріг в Одеській області 15 листопада за результатами тендеру уклала три угоди про капітальний ремонт автодороги державного значення М-05 Київ-Одеса до кінця 2017 року на загальну суму 312,51 грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Об этом сообщают “Наші гроші”.

ТОВ «Ростдорстрой» за 209,71 млн грн. відремонтує трасу на ділянках км 402+500 – км 405+000 і км 407+000 – км 409+000 загальною довжиною 4,5 км.
Влаштують дорожній одяг траси та мосту через р. Малий Куяльник, дощову каналізацію, узбіччя, пересічення, примикання, з’їзди, кювети, перехідно-швидкісні смуги та електропостачання зовнішнього електроосвітлення, нанесуть розмітку, встановлять знаки.

У середньому ремонт коштує 46,60 млн грн. за кілометр.



ТОВ «Автомагістраль-Південь» одеситів Валерія Короткова та Олега Наливанного дадуть 102,81 млн грн. на ділянку 405+000 – км 407+000 протяжністю 2 км.
Цього разу вартість ремонту становить 51,40 млн грн./км.

Переможці змагалися лише між собою.

ТОВ «Будівельна компанія «Дорлідер» пропонувало на чверть нижчі ціни, ніж «Ростдорстрой», але його не допустили до торгів через невідповідності кошторисів, а саме, відсутність декількох пунктів.

Дорожчий Міжнародний будівельний консорціум «Укрбуддор» теж відхилили за недоліки кошторисів і розрахунків, а також за відсутність крану і лаборанта.

«Ростдорстрой» записано на вірґінський офшор «Сайдлейк інтернешнл лімітед» авторитетного бізнесмена Олександра Жукова з Лондона, депутата Одеської міськради Юрія Шумахера (партія «Довіряй ділам» Геннадія Труханова), Олександра Рацкевича і Євгена Коновалова.

Шумахер із Трухановим володіють вірґінським офшором «Corderoy Trading Limited».

Донька Жукова Дар’я є громадянською дружиною російського мільярдера Романа Абрамовіча, якого вважають одним з «гаманців» Володимира Путіна.
Із 2008 року «Ростдорстрой» виграв торгів у «ВДЗ» на 4,45 млрд грн. та у «Прозорро» на 63,43 млн грн.

Нагадаємо, «Ростдорстрой» і низка інших компаній фігурують у кримінальному провадженні НАБУ у справі щодо можливої розтрати на шляхових тендерах 800 млн грн. бюджетних коштів мером Одеси Геннадієм Трухановим і посадовцями міськради.

Напечатать
Татьяна Дубровская
«ОЛИГАРХ»

Публикации

Суботін Шредінгера

Власник збанкрутілого Мегабанку, масштабне виведення майна з якого розслідує ДБР, одночасно перебуває в двох станах - як керівник державного холдингу та людина, яка веде боротьбу з владою

Віктор Пінчук програє Федору Закусило війну за «Укргазвидобування»

Державна газовидобувна компанія, судячи з усього, не проти такого розвитку подій: присутність конкурента із США, що торгує китайським товаром, дозволяє суттєво збивати ціни українського монополіста «Інтерпайп»

Микола Злочевський підкрадається до Генпрокуратури

Скандальний екс-міністр екології часів Януковича, який погорів на спробі дати хабар на суму $5 млн керівництву НАБУ та САП, схоже, продовжує таємно скуповувати елітну нерухомість в Києві - втому числі на гроші, «зекономлені» на сплаті…
Все Последние публикации

Вас может заинтересовать Новости этого автора

Хотите быть в курсе актуальных новостей?

Подпишитесь на наши обновления!
Проверьте, разрешены ли уведомления в Вашем браузере
Хочу быть
в курсе!
Больше не показывать.