Новости

Гендиректор клуба Ахметова получает в “конверте” в 15 раз больше, чем официально

Згідно інформації з податкової, більшість гравців та тренерів донецького “Шахтаря”, справді, отримують “білі” зарплати з цифрами у мільйони гривень на місяць. А ось до топ-менеджерів гірників були питання, повідомляє Чемпион.

Згідно документів з податкової, генеральний директор клубу Сергій Палкін, з урахуванням податків отримує трохи більше 2 тисяч доларів на місяць.

Як відомо, пан Палкін є відомим борцем з офіційними зарплатами в Динамо, які отримують “копійки”, у порівнянні з донецькими футболістами.

Втім, у самого Палкіна та його топ-менеджерів зовсім вже не така й біла зарплата, що показана в його офіційних документах.

Чемпіону надійшла інсайдерська інформація щодо “чорних” зарплат та премій в клубі в сезоні 2014/2015, коли Шахтар вийшов до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.



Таблиця 1

Згідно цього документу, за підписом самого Палкіна, його зарплата в місяць складає 30 000 доларів. Тобто, у 15 разів більша, ніж його офіційна, і звичайно, з якої не платяться податки. І так в усіх топ-менеджерів Шахтаря. Їх зарплату можна порівняти з офіційною з матеріала Чемпіона.

Цікаво, що за вихід в 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів Палкін отримав і найбільшу премію – 54 тисячі доларів.

Також в розпорядженні Чемпіона потрапила й інформація щодо окладів в доларах та сум сплачених за оренду житла в Києві в сезоні 2016/2017. У Палкіна тут вже зарплата лише 5000 доларів, а житло йому винаймають в Києві за 4000 тисячі у.е. на місяць.

Таблиця 2

Напечатать
Павел Полтавченко
«ОЛИГАРХ»

Публикации

Суботін Шредінгера

Власник збанкрутілого Мегабанку, масштабне виведення майна з якого розслідує ДБР, одночасно перебуває в двох станах - як керівник державного холдингу та людина, яка веде боротьбу з владою

Віктор Пінчук програє Федору Закусило війну за «Укргазвидобування»

Державна газовидобувна компанія, судячи з усього, не проти такого розвитку подій: присутність конкурента із США, що торгує китайським товаром, дозволяє суттєво збивати ціни українського монополіста «Інтерпайп»

Микола Злочевський підкрадається до Генпрокуратури

Скандальний екс-міністр екології часів Януковича, який погорів на спробі дати хабар на суму $5 млн керівництву НАБУ та САП, схоже, продовжує таємно скуповувати елітну нерухомість в Києві - втому числі на гроші, «зекономлені» на сплаті…
Все Последние публикации

Вас может заинтересовать Новости этого автора

Хотите быть в курсе актуальных новостей?

Подпишитесь на наши обновления!
Проверьте, разрешены ли уведомления в Вашем браузере
Хочу быть
в курсе!
Больше не показывать.