Новости

Семья судьи Высшего хозсуда владеет “россыпью” квартир в Киеве и двумя в Крыму

У власності судді Вищого господарського суду Сергія Бондара та його дружини і дочки знаходиться 9 квартир в столиці і Криму загальною площею 656 м2. Сім’ї також належить три будинки біля Києва. Про це пише проект Prosud, повідомляють Наші гроші.

Сергій Бондар працює суддею більше 24 років, з 2011-го він суддя ВГСУ. За останні три роки він задекларував річний дохід в розмірі 280-313 тис грн. В декларації судді дохід його дружини та дочки були означені мізерними сумами.

З 2005 року Бондар є власником 50% квартири в Києві, площа якої складає 239 кв м. Так як з того часу ніяких дій з цією нерухомістю не відбувалося, інформація про неї відсутня в державному реєстрі. Також не має там інформації ще про одну квартиру судді в Києві, але значно меншої площі – 33 кв м.

Натомість, донці судді – Любов Бондар, належить дві квартири в Києві, обидві їй подарувала мати – Лілія Бондар. Самій їй належить ще три квартири в Києві.



Одну з цих квартир Бондар подарували, але її чоловік-суддя не вніс цю нерухомість до декларації. Ще у власності Лілії Бондар дві квартири в кримській Алупці.

Лілія Бондар володіє великим будинком площею 375 кв м в селі Крюківщина поблизу Києва (на фото). В 2007 році будинок по сусідству придбав і Сергій Бондар.

1

Ще дружина судді має дачу в садовому товаристві «Озерний» поблизу Києва площею 136 кв м.

Враховуючи, що в декларації судді не міститься жодних даних щодо доходів отриманих від здачі майна, схоже, що все назване майно зараз знаходиться повністю на утриманні родини судді Бондаря.

Напечатать
Павел Полтавченко
«ОЛИГАРХ»

Публикации

Суботін Шредінгера

Власник збанкрутілого Мегабанку, масштабне виведення майна з якого розслідує ДБР, одночасно перебуває в двох станах - як керівник державного холдингу та людина, яка веде боротьбу з владою

Віктор Пінчук програє Федору Закусило війну за «Укргазвидобування»

Державна газовидобувна компанія, судячи з усього, не проти такого розвитку подій: присутність конкурента із США, що торгує китайським товаром, дозволяє суттєво збивати ціни українського монополіста «Інтерпайп»

Микола Злочевський підкрадається до Генпрокуратури

Скандальний екс-міністр екології часів Януковича, який погорів на спробі дати хабар на суму $5 млн керівництву НАБУ та САП, схоже, продовжує таємно скуповувати елітну нерухомість в Києві - втому числі на гроші, «зекономлені» на сплаті…
Все Последние публикации

Вас может заинтересовать Новости этого автора

Хотите быть в курсе актуальных новостей?

Подпишитесь на наши обновления!
Проверьте, разрешены ли уведомления в Вашем браузере
Хочу быть
в курсе!
Больше не показывать.