Новости

Судья припрятал элитный дом и часовню под видом долгостроя

Суддя Вищого спеціалізованого суду з розгляду цивільних та кримінальних справ та Микола Лагнюк задекларував як недобудований великий маєток під Києвом, в якому він живе вже сім років. При цьому судді надали ще й службову квартиру в столиці. Про це повідомляє проект Prosud, пишуть Наші гроші.

В декларації за 2015 рік Багнюк задекларував велику кількість недобудованих об’єктів – житловий будинок на 324 кв м, лазню площею 130 кв м, альтанку (бесідку), барбекю, сарай для птиці і навіть власну каплицю. Все це суддя будує в селі Вороньків Бориспільського району Київської області.

Те, що суддя вже не перший рік проживає у цьому будинку, підтвердили його сусіди та жителі села.

1

Окрім цього, давнє завершення будівництва також продемонстрували знімки з Google Earth. На них чітко видно, що всі об’єкти, включаючи каплицю і альтанку, перебувають у незмінному вигляді вже 7 років – з 2010 року. Відсутні на фото і сліди будь-якого будівництва.



Лагнюк працює суддею вже понад 26 років, останні роки декларував, що заплата є його єдиним джерелом доходів. Дочка і син судді також працюють у Вищому спеціалізованому суді. Дочка Багнюка проживає з його колишньою дружиною і задекларувала відсутність доходів у матері.

Лагнюк також має службову квартиру в Києві площею 61 кв м.

В декларації суддя не вказав володіння транспортним засобом, хоча в його заміському будинку є підземний гараж. Також сусіди підтвердили, що Лагнюк водить автомобіль.

Нині Микола Багнюк балотується на посаду судді Верховного суду.

Напечатать
Павел Полтавченко
«ОЛИГАРХ»

Публикации

Суботін Шредінгера

Власник збанкрутілого Мегабанку, масштабне виведення майна з якого розслідує ДБР, одночасно перебуває в двох станах - як керівник державного холдингу та людина, яка веде боротьбу з владою

Віктор Пінчук програє Федору Закусило війну за «Укргазвидобування»

Державна газовидобувна компанія, судячи з усього, не проти такого розвитку подій: присутність конкурента із США, що торгує китайським товаром, дозволяє суттєво збивати ціни українського монополіста «Інтерпайп»

Микола Злочевський підкрадається до Генпрокуратури

Скандальний екс-міністр екології часів Януковича, який погорів на спробі дати хабар на суму $5 млн керівництву НАБУ та САП, схоже, продовжує таємно скуповувати елітну нерухомість в Києві - втому числі на гроші, «зекономлені» на сплаті…
Все Последние публикации

Вас может заинтересовать Новости этого автора

Хотите быть в курсе актуальных новостей?

Подпишитесь на наши обновления!
Проверьте, разрешены ли уведомления в Вашем браузере
Хочу быть
в курсе!
Больше не показывать.