Новости

Бизнесмен, укравший 180 тысяч из бюджета, получил 3 года условно

Фрунзівський районний суд Одеської області визнав винним колишнього директором ТОВ «Група технобуд ЛТД» Дмитра Турсенєва у привласненні 180 тис грн. бюджетних коштів і засудив його до трьох років позбавлення волі умовно. Про це свідчить вирок суду від 20 лютого, пишуть Наші гроші.

У 2010 році Фрунзівська селищна рада замовила ТОВ «Група технобуд ЛТД» будівництво розвідної водогінної мережі по вул. Фрунзе смт. Фрунзівка.

В подальшому директор фірми та селищний голова Тетяна Пустова склали акти виконаних робіт, на підставі чого «Група технобуд ЛТД» отримала 636 тис грн.

Втім, Турсенєв підписав документи, знаючи, що водогінна мережа збудована не в повному обсязі. В результаті Фрунзівській селищній раді було спричинено шкоду на 180 тис грн.



Дмитро Турсенєв уклав угоду з прокурором про визнання винуватості і отримав 3 роки позбавлення волі умовно без позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю з іспитовим строком 1,5 роки.

У 2014 році Фрунзівський районний суд вже розглядав цю справу і засудив Турсенєва до 3 років умовно з іспитовим строком 1 рік. Разом з директором фірми у розтраті бюджетних коштів обвинувачувалась селищна голова Тетяна Пустова, втім суд її виправдав, не знайшовши в її діях злочину.

У 2016 році Апеляційний суд скасував рішення першої інстанції і направив кримінальне провадження на новий судовий розгляд.

Напечатать
Павел Полтавченко
«ОЛИГАРХ»

Публикации

Суботін Шредінгера

Власник збанкрутілого Мегабанку, масштабне виведення майна з якого розслідує ДБР, одночасно перебуває в двох станах - як керівник державного холдингу та людина, яка веде боротьбу з владою

Віктор Пінчук програє Федору Закусило війну за «Укргазвидобування»

Державна газовидобувна компанія, судячи з усього, не проти такого розвитку подій: присутність конкурента із США, що торгує китайським товаром, дозволяє суттєво збивати ціни українського монополіста «Інтерпайп»

Микола Злочевський підкрадається до Генпрокуратури

Скандальний екс-міністр екології часів Януковича, який погорів на спробі дати хабар на суму $5 млн керівництву НАБУ та САП, схоже, продовжує таємно скуповувати елітну нерухомість в Києві - втому числі на гроші, «зекономлені» на сплаті…
Все Последние публикации

Вас может заинтересовать Новости этого автора

Хотите быть в курсе актуальных новостей?

Подпишитесь на наши обновления!
Проверьте, разрешены ли уведомления в Вашем браузере
Хочу быть
в курсе!
Больше не показывать.