Мнения

Юрий Романенко: “Новости из параллельного мира”

Новости из параллельного мира

В Україні у жовтні рівень безробіття в порівнянні з попереднім місяцем знизився і становив 1,1%.Про це повідомляє Державна служба статистики.

У жовтні 2017 року в Державній службі зайнятості було зареєстровано 281,9 тис. безробітних (проти 303 тис. місяцем раніше).Таким чином, кількість безробітних зменшилася на 21,1 тис. осіб.

Что на самом деле? На самом деле из страны сбежали (и бегут ) минимум 5 – вполне возможно 8 млн трудоспособного населения. Если бы не имели такой возможности, то уровень безработицы составлял бы минимум 25% – максимум 40-45%. Социология показывает, что, например, среди молодёжи безработица стабильно 50% в любом регионе страны. Это данные 2009 года были, с того времени ситуация не улучшилась. Так что государство может дальше тешить себя показателями о которых могут только мечтать в ЕС, но тёплая ванна в конце концов добьёт этого постсоветского неадекватного мутанта.

Источник: Фейсбук автора



Напечатать

Юрий Романенко

основатель и визионер в Ukrainian Institute for the Future

«ОЛИГАРХ»

Публикации

Суботін Шредінгера

Власник збанкрутілого Мегабанку, масштабне виведення майна з якого розслідує ДБР, одночасно перебуває в двох станах - як керівник державного холдингу та людина, яка веде боротьбу з владою

Віктор Пінчук програє Федору Закусило війну за «Укргазвидобування»

Державна газовидобувна компанія, судячи з усього, не проти такого розвитку подій: присутність конкурента із США, що торгує китайським товаром, дозволяє суттєво збивати ціни українського монополіста «Інтерпайп»

Микола Злочевський підкрадається до Генпрокуратури

Скандальний екс-міністр екології часів Януковича, який погорів на спробі дати хабар на суму $5 млн керівництву НАБУ та САП, схоже, продовжує таємно скуповувати елітну нерухомість в Києві - втому числі на гроші, «зекономлені» на сплаті…
Все Последние публикации

Вас может заинтересовать Новости этого автора

Хотите быть в курсе актуальных новостей?

Подпишитесь на наши обновления!
Проверьте, разрешены ли уведомления в Вашем браузере
Хочу быть
в курсе!
Больше не показывать.