Мнения

Сергей Лещенко: “Рынок энергетики – это бездонная яма коррупции”

Ринок енергетики – це бездонна яма корупції.

Окрім “чайових” від Ахметова, заробіток на Банкову іде через схему смотрящих на державній компанії “Центренерго”. Після призначення міністром енергетики Насалика цей напрямок віддали групі з міста Торез. Заступником міністра зробили Корзуна, а його куратором – Кропачова (“я від Кононенка”), який за повного сприяння влади скоро збере “full house” активів Януковича. Нещодавно Andriy Gerus викрив змову, як Кропачов (“я від Кононенко”) за сприяння Ахметова став переможцем головної номінації тіньової економіки – ексклюзивний постачальник вугілля на “Центренерго” за ціною “Ротердам плюс”.

Півбіди, що ми утримуємо корупціонерів – уряд інвестує наші гроші в економіку минулого, підтримуючи подальшу деградацію. І так скрізь – не лише в енергетиці, а в сільському господарстві, транспорті, автопромі тощо. Замість того, щоб підтримувати старт-апи, державний менеджмент укріпляє гнилий фундамент олігархічної моделі. Що в дальній перспективі може зробити Україну просто failed state. І що ми не повинні допустити.


Источник: Фейсбук автора



Напечатать

Сергей Лещенко

журналист, экс-нардеп

«ОЛИГАРХ»

Публикации

Віктор Пінчук програє Федору Закусило війну за «Укргазвидобування»

Державна газовидобувна компанія, судячи з усього, не проти такого розвитку подій: присутність конкурента із США, що торгує китайським товаром, дозволяє суттєво збивати ціни українського монополіста «Інтерпайп»

Микола Злочевський підкрадається до Генпрокуратури

Скандальний екс-міністр екології часів Януковича, який погорів на спробі дати хабар на суму $5 млн керівництву НАБУ та САП, схоже, продовжує таємно скуповувати елітну нерухомість в Києві - втому числі на гроші, «зекономлені» на сплаті…

“Деолігархізація” від Офісу президента: Як перші п’ять олігархів втрачають ключові…

В Офісі президента ухвалено рішення "розібратися" зі "старими олігархами" — відразу проти п'яти учасників верхніх позицій рейтингів найбагатших українців ведуться кримінальні провадження, арештовуються активи і передаються під управління…
Все Последние публикации

Вас может заинтересовать Новости этого автора

Хотите быть в курсе актуальных новостей?

Подпишитесь на наши обновления!
Проверьте, разрешены ли уведомления в Вашем браузере
Хочу быть
в курсе!
Больше не показывать.