Новости

Филатов узнает за полмиллиона о том, что про него пишут и показывают в СМИ

Як повідомляє сайт “Наші гроші”, КП «Організаційно-аналітична служба» Дніпровської міської ради 17 квітня за результатами тендеру замовило ТОВ «Центр Консалтинг» моніторинг засобів масової інформації за 550 тис грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро».

До кінця року виконуватимуть медіа-аналітичне дослідження інформаційних повідомлень про діяльність Дніпровської міськради, її депутатів, виконавчих органів та посадових осіб у вітчизняних ЗМІ по 61 111 тис грн. за місяць. Перелік медіа наведено нижче.

Послуги включають щоденні, щотижневі та щомісячні звіти, а також підсумковий розгорнутий звіт із рекомендаціями щодо комунікаційної стратегії у майбутньому.

Ціна угоди на 21% нижча від очікуваної вартості закупівлі в 700 тис грн.

ТОВ «Нокс Фішес Фінанс» Наталії Кононенко з нижчою на 1 тис грн. ціною відхилили за відсутність штатного розпису з наказом про його затвердження і згоди на використання персональних даних. Також фірма надала аналогічний договір із Нацбанком без відбитку своєї печатки та з ГО «Український кризовий Медіа-центр» без зазначення ціни.



Відхилена «Нокс Фішес Фінанс» вимагала скасувати обрання переможцем «Центр Консалтингу», чия пропозиція нібито містила низку недоліків, і відмінити торги. Однак замовник заперечив усі невідповідності та відмовився задовольняти вимогу.

Дорожчим конкурентом було ТОВ «Оперативна соціологія» Дарини Деркач, Романа Каптєлова та Юлії Левчук, яке єдине з учасників не знижувало ціну під час аукціону.

Закупівлю провели з другої спроби. Перший тендер був відмінений, бо на нього прийшов лише нинішній переможець «Центр Консалтинг» із вищою на чверть ціною, ніж зараз.

Засновником столичного «Центр Консалтингу» є киянин Дмитро Касьянов, а директором –працівник соціологічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка Олексій Середа. Вони також володіють ТОВ «Переробне підприємство Біомас» з Чернігівщини, а Касьянов – ТОВ «Рубікон Полтава» з Валентиною Касьяновою.

Із 2016 року переможець отримав підрядів лише Дніпровської міськради на 1,99 млн грн.

ПЕРЕЛІК МЕДІА, ВКЛЮЧЕНИХ ДО МОНІТОРИНГУ

Друковані видання

Загальнонаціональні: «Аргументы и факты», «Вести. Всеукраинский выпуск», «День», «Комсомольская правда в Украине», «Корреспондент», «Новое время», «Факти і коментарі», « Фокус».

Регіональні (Дніпро): «Ваша судьба. Днепропетровск», «Вести. Днепропетровский выпуск», «Вісті Придніпров’я», «Горожанин ПЛЮС», «Днепр вечерний», «Зоря Город», «КП в Украине. Днепропетровский выпуск», «Лица», «Мечта», «Наше Місто», «Сегодня. Днепровский выпуск» (Приднепровье Сегодня), «Популярная газета ЛЮКС», «Теледом», «Теленеделя. Днепровский выпуск».

Інтернет-ресурси

Загальнонаціональні: 112.ua, 24tv.ua, Аргументы и факты, Вікна-Новини, Gazeta.ua, Hromadske.tv, gordonua.com, espreso.tv. Интерфакс-Украина, Зеркало недели, Комсомольская правда в Украине, Комментарии.UA, Корреспондент.net, LB.ua, Наші гроші, newsONE.ua, Nesweek, Новое время, Обозреватель, opposition.org.ua (офіційний сайт «Опозиційного блоку»), Подробности, РБК-Украина, Сегодня.ua, Слово і Діло, Страна.UA, Telegraf.com.ua, ТСН, Укринформ, Українські новини, Українська правда, Униан, УНН, fakty.ua (Факти і коментарі), fakty.ictv.ua. Фокус.ua, Цензор.НЕТ.

Регіональні: 49000.com.ua, 056.ua, vgorode.ua, vesti.dp.ua (Вісті Придніпров’я), gazeta.dp.ua (Горожанин), glavnoe.dp.ua (Днепр.Главное), gorod.dp.ua, dv-gazeta.info (Днепр Вечерний), dnepr.com (Главный городской портал Днепропетровска), dnepr.info., dnipro.depo.ua, ДнепрCity.net., DneprNews.info, dniprograd.org, dniprorada.gov.ua, dnpr.com.ua (Днепропетровская панорама), dpchas.com.ua (Днепр Час), informator.dp.ua, IА «Мост-Днепр», zabeba.li, litsa.com.ua, nashemisto.dp.ua, 9 канал, 11 канал, 34 канал.



Телеканали

Загальнонаціональні: 1+1, Інтер, НТН, СТБ, ICTV, Новий канал, ТРК Україна, 5 канал, 24 канал, 112 Україна, NewsOne, Еспресо TV, Hromadske.tv, Прямий канал, ТВі.

Регіональні: 9 канал, 11 канал, 34 канал, 51 канал (ОДТРК), ТРК Регіон, 27 канал (NobelTV)

Читайте также: владельцы группы «Мастер» Дмитрий Мишалов и Михаил Тульчинский остались дорожными фаворитами мэра Днепра Бориса Филатова

Напечатать
Денис Светлов
«ОЛИГАРХ»

Публикации

Суботін Шредінгера

Власник збанкрутілого Мегабанку, масштабне виведення майна з якого розслідує ДБР, одночасно перебуває в двох станах - як керівник державного холдингу та людина, яка веде боротьбу з владою

Віктор Пінчук програє Федору Закусило війну за «Укргазвидобування»

Державна газовидобувна компанія, судячи з усього, не проти такого розвитку подій: присутність конкурента із США, що торгує китайським товаром, дозволяє суттєво збивати ціни українського монополіста «Інтерпайп»

Микола Злочевський підкрадається до Генпрокуратури

Скандальний екс-міністр екології часів Януковича, який погорів на спробі дати хабар на суму $5 млн керівництву НАБУ та САП, схоже, продовжує таємно скуповувати елітну нерухомість в Києві - втому числі на гроші, «зекономлені» на сплаті…
Все Последние публикации

Вас может заинтересовать Новости этого автора

Хотите быть в курсе актуальных новостей?

Подпишитесь на наши обновления!
Проверьте, разрешены ли уведомления в Вашем браузере
Хочу быть
в курсе!
Больше не показывать.