Мнения

Владимир Бойко: “Луценко обязан был принять меры для эвакуации детей”

Ось що робить горілка, помножена на відсутність юридичної освіти та несамовите бажання пропіаритись: генеральний, прости господи, прокурор написав на своїй Фейсбук-сторінці, що 1 вересня 2018 року він разом з жінкою третього тисячоліття з’явився в селі Гранітному під Донецьком, де взяв участь у шкільній лінійці «з підняттям державного прапору за 600 метрів від окопів».

І що, виявляється, «дорослі до останньої хвилини не вірили, що до них приїде Генпрокурор з дружиною»:

https://www.facebook.com/LlutsenkoYuri/posts/1024585144407327

І я б не повірив, знаючи, що по суботах Юрій Віталійович заливає сливу вже зрання. Втім, не думаю, що він чимсь здивував мешканців Гранітного – таких як він там вистачає й серед місцевих. Більш того, слова про те, що шкільна лінійка проводилась за 600 метрів від окопів, свідчать про те, до якого тваринного стану довів алкоголь цього видатного фахівця в галузі права.

Тому прошу прес-секретаря генерального, прости господи, прокурора Лариса Сарган передати своєму шефу, як тільки він проспиться після п’янки з прокурором Донецької області Бондаренком: якщо шкільна лінійка проводилась неподалік окопів, то Луценко зобов’язаний був негайно вжити заходи прокурорського реагування для евакуації дітей з лінії розмежування.



А в разі, якщо батьки не здатні їх вивезти самостійно, тоді неповнолітніх треба віднести до категорії дітей, що опинились у складних життєвих обставинах, і організувати їх евакуацію силами Служби в справах дітей місцевої райдержадміністрації.

Источник: Фейсбук автора

Напечатать

Владимир Бойко

журналист

«ОЛИГАРХ»

Публикации

Суботін Шредінгера

Власник збанкрутілого Мегабанку, масштабне виведення майна з якого розслідує ДБР, одночасно перебуває в двох станах - як керівник державного холдингу та людина, яка веде боротьбу з владою

Віктор Пінчук програє Федору Закусило війну за «Укргазвидобування»

Державна газовидобувна компанія, судячи з усього, не проти такого розвитку подій: присутність конкурента із США, що торгує китайським товаром, дозволяє суттєво збивати ціни українського монополіста «Інтерпайп»

Микола Злочевський підкрадається до Генпрокуратури

Скандальний екс-міністр екології часів Януковича, який погорів на спробі дати хабар на суму $5 млн керівництву НАБУ та САП, схоже, продовжує таємно скуповувати елітну нерухомість в Києві - втому числі на гроші, «зекономлені» на сплаті…
Все Последние публикации

Вас может заинтересовать Новости этого автора

Хотите быть в курсе актуальных новостей?

Подпишитесь на наши обновления!
Проверьте, разрешены ли уведомления в Вашем браузере
Хочу быть
в курсе!
Больше не показывать.