Новости

Застанься дома: українці створили сайт-звернення до білорусів, що закликає не йти на війну з Україною

Задля інформування про катастрофічні наслідки війни з Україною для білоруського народу волонтери зібрали фото— та відеофакти тероризму російських військ, статистику жертв війни і створили сайт https://zastansyadoma.com/ —  повідомляє комунікаційна агенція Postmen. Про це “ОЛІГАРХ” дізнався з повідомлення “Інтерфак-Україна”.

«Два роки тому Україна стала домом для понад 5000 білорусів, які знайшли у собі сили виступити проти диктатури та брехні. Сьогодні білоруська влада скеровує свою армію вбивати тих, хто підтримав вас у складний час», — повідомляється на головній сторінці веб-ресурсу.Сайт інформує про наслідки війни з Україною для росіян по всьому світу, що й неминуче чекає на білорусів за співучасть у вторгненні. Повідомляється про втрати мирного населення України та армії РФ, де кількість загиблих солдат особистого составу сягла вже понад 9000 осіб. Опубліковано відеорозмови з полоненими загарбниками та фото з акцій всесвітньої підтримки України.

Застанься дома містить звернення до матерів, дружин, дочок Білорусі, її солдатів та активістів: «збережіть родину; це не ваша війна, а замовлення на знищення українського народу; виходьте на вулиці, поки не пізно».«Просимо активно поширювати сайт, відправляючи лінк на телефони, мейли і прямою рекламою на сябрів», —  закликають в комунікаційній агенції Postmen.

Як повідомлялось раніше, для інформування громадян Росії про воєнні події та кількість загиблих на території України запущено сайт «Русский корабль». Також було створено документ, що містить головні фейки та відповіді-спростування, за яким можна спілкуватися з росіянами у протидії пропаганді РФ.



Напечатать
Павел Полтавченко
«ОЛИГАРХ»

Публикации

Суботін Шредінгера

Власник збанкрутілого Мегабанку, масштабне виведення майна з якого розслідує ДБР, одночасно перебуває в двох станах - як керівник державного холдингу та людина, яка веде боротьбу з владою

Віктор Пінчук програє Федору Закусило війну за «Укргазвидобування»

Державна газовидобувна компанія, судячи з усього, не проти такого розвитку подій: присутність конкурента із США, що торгує китайським товаром, дозволяє суттєво збивати ціни українського монополіста «Інтерпайп»

Микола Злочевський підкрадається до Генпрокуратури

Скандальний екс-міністр екології часів Януковича, який погорів на спробі дати хабар на суму $5 млн керівництву НАБУ та САП, схоже, продовжує таємно скуповувати елітну нерухомість в Києві - втому числі на гроші, «зекономлені» на сплаті…
Все Последние публикации

Вас может заинтересовать Новости этого автора

Хотите быть в курсе актуальных новостей?

Подпишитесь на наши обновления!
Проверьте, разрешены ли уведомления в Вашем браузере
Хочу быть
в курсе!
Больше не показывать.