Новости

Коломойський опинився в усіх можливих чорних списках і не може покинути Україну

Олігарх Ігор Коломойський перебуває у чорних списках, як і у державах Заходу, так і на сході, тому змушений переміщуватися між власністю на території України, розповів Радіо НВ Олександр Мартиненко, генеральний директор Інтерфакс-Україна.

 — Я не знаю його (Коломойського – прим.ред.) думок і не знаю, чому він прийняв таке рішення, просто піти з будь-якого простору, в тому числі і публічного. Я, наскільки знаю, не тільки публічного, а взагалі його не чути. І це можна помітити в економічних справах і в політичних, тим більше, ну поїздок у нас зараз немає, тому це природно. Але його дійсно не існує. Тут просто треба зауважити, що на відміну від 2014 року, Коломойський знаходиться, опинився в усіх можливих чорних списках, які тільки можуть бути, – каже Мартиненко. – Чорний список в Сполучених Штатах, тобто на Заході в цілому. Чорний список в Росії за той же самий 2014 рік, в тому числі. І, наскільки я знаю, в Ізраїлі, наскільки я чув від різних експертів. Тобто, по великому рахунку, для нього весь світ звузився до території України, яку не може покинути, тому що боїться, що затримають. В західному напрямку, тим більш в Росії, навряд чи він там буде бажаним гостем. Тому залишається їздити між Дніпром і Буковелю.

Напечатать
Павел Полтавченко
«ОЛИГАРХ»

Публикации

Віктор Пінчук програє Федору Закусило війну за «Укргазвидобування»

Державна газовидобувна компанія, судячи з усього, не проти такого розвитку подій: присутність конкурента із США, що торгує китайським товаром, дозволяє суттєво збивати ціни українського монополіста «Інтерпайп»

Микола Злочевський підкрадається до Генпрокуратури

Скандальний екс-міністр екології часів Януковича, який погорів на спробі дати хабар на суму $5 млн керівництву НАБУ та САП, схоже, продовжує таємно скуповувати елітну нерухомість в Києві - втому числі на гроші, «зекономлені» на сплаті…

“Деолігархізація” від Офісу президента: Як перші п’ять олігархів втрачають ключові…

В Офісі президента ухвалено рішення "розібратися" зі "старими олігархами" — відразу проти п'яти учасників верхніх позицій рейтингів найбагатших українців ведуться кримінальні провадження, арештовуються активи і передаються під управління…
Все Последние публикации

Вас может заинтересовать Новости этого автора

Хотите быть в курсе актуальных новостей?

Подпишитесь на наши обновления!
Проверьте, разрешены ли уведомления в Вашем браузере
Хочу быть
в курсе!
Больше не показывать.