Статьи

Олігархічний флот рф: журналісти знайшли десять яхт російських олігархів у Туреччині

24 лютого світ прокинувся іншим. Іншими прокинулися і російські олігархи. В той самий день, коли росія розпочала повномасштабну війну на знищення України, весь цивілізований світ почав війну за економічне знищення стовпів режиму путіна. Санкційні списки, блокування активів, арешти нерухомого та рухомого майна.

Зараз, в той час як росія вже шостий місяць продовжує руйнувати життя мільйонів українців, постійні завсідники карибських островів, іспанської, французької та італійської рів’єр – кремлівські олігархи – продовжують на очах у всього світу рятувати свій розкішний спосіб життя. Це як приватні літаки, так і супер яхти вартістю 100, 200, 500 і навіть 700 мільйонів доларів.

Від санкцій та інших можливих неприємностей із законом російська еліта спочатку втекла до Дубая, а на літо перебралась до Туреччини.

Турецькі води, а саме мальовничий регіон під назвою Мугла, до якого входять такі міста як Бодрум, Мармарис, Геджек і Фетхіє сьогодні стали заповідником для розкішних яхт найбагатших росіян.

Знайти ці яхти можна в кожному порту на узбережжі та майже в усіх мальовничих бухтах країни.



“Українська правда” вирушила до Туреччини аби показати, як ховають яхти, за якими стежать всі світові видання.

Протягом кількох днів журналыстам вдалося зафіксувати обидві суперяхти Романа Абрамовича вартістю більше мільярда доларів, яхту бізнес-партнера Абрамовича – Олександра Абрамова. Перероблений у яхту криголам колишнього агента КДБ Володимира Стржалковського, яхту одного з найбагатших людей Росії Леоніда Міхельсона, олігархів Дмитра Риболовлєва та Рустема Тєрєгулова. В одному порту ми побачили одразу три яхти власника аеропорту Домодєдово Дмитра Камєнщика, власника однієї з найбільших в росії нафтодобувних компаній Лукойл Вагіфа Алєкпєрова та одного з найбільших російських забудовників Андрія Молчанова.

Деякі з цих мільярдерів вже під санкціями ЄС, дехто під санкціями Великобританії, а інші – не бажають ризикувати, залишаючи яхти в тих країнах, які намагаються зупинити наступ росії на Україну.

Подробиці у матеріалі Михайла Ткача.

Джерело: УП

Напечатать
Павел Полтавченко
«ОЛИГАРХ»

Публикации

Віктор Пінчук програє Федору Закусило війну за «Укргазвидобування»

Державна газовидобувна компанія, судячи з усього, не проти такого розвитку подій: присутність конкурента із США, що торгує китайським товаром, дозволяє суттєво збивати ціни українського монополіста «Інтерпайп»

Микола Злочевський підкрадається до Генпрокуратури

Скандальний екс-міністр екології часів Януковича, який погорів на спробі дати хабар на суму $5 млн керівництву НАБУ та САП, схоже, продовжує таємно скуповувати елітну нерухомість в Києві - втому числі на гроші, «зекономлені» на сплаті…

“Деолігархізація” від Офісу президента: Як перші п’ять олігархів втрачають ключові…

В Офісі президента ухвалено рішення "розібратися" зі "старими олігархами" — відразу проти п'яти учасників верхніх позицій рейтингів найбагатших українців ведуться кримінальні провадження, арештовуються активи і передаються під управління…
Все Последние публикации

Вас может заинтересовать Новости этого автора

Хотите быть в курсе актуальных новостей?

Подпишитесь на наши обновления!
Проверьте, разрешены ли уведомления в Вашем браузере
Хочу быть
в курсе!
Больше не показывать.