Новости

Продавець преміальних автотоварів Дмитро Рижак продовжує працювати на російському ринку?

Про це свідчить журналістське розслідування, проведене інформаційною службою “Інформатора”. Згідно з даними медіа, український підприємець Дмитр Рижак, співвласник відомого серед автолюбителів магазину Atomic Shop, має бізнес-зв’язки з Росією.

Фото: Instagram Дмитра Риж

Раніше там працювало російське представництво компанії, однак після початку повномасштабного вторгнення воно начебто закрилося. Як з’ясували журналісти, більшість фактів вказують на те, що закриття російського бізнесу було фіктивним.



На сайті російського Atomic Shop досі висить порада звертатися до “колишніх колег”, які “люблять свою справу”, і “планують розвиватися далі самостійно”. Тобто, триває третій рік війни, а хостинг, домен продовжують оплачуватися.

До того ж, “колишні колеги” продовжують бізнес за старою адресою Atomic Shop по вулиці Нижньоліхоборський проїзд, 3.

І саме головне, в російському реєстрі і зараз можна знайти запис про приватного підприємця Рижака Дмитра Сергійовича, засновника ТОВ “Атомік Шоп” та “Атомік Спорт”.

Ми звернулися з запитами до європейських брендів-виробників преміальних автотоварів (Eventuri, CSF, Garrett, Akrapovic та інші), з якими працює Дмитро Рижак, з проханням відповісти, чи давали вони дозвіл на експорт в Росію.

Відповіді свідчать, що дозвіл не надавали, хоча товари CSF та інших відомих брендів представлені на сайті “наступника” Atomic Shop в Росії.

Ми продовжимо з’ясовувати, що відбувається з бізнесом Дмитра Рижака в Росії і які ще методи використовують підприємці, щоб уникати санкцій за ведення бізнесу в країні-агресору.

Напечатать
Денис Светлов
«ОЛИГАРХ»

Публикации

«Русские просторы» Bayadera Group

Найбільший український алкогольний холдинг Bayadera Group заявляє, що давно вийшов з ринку росії. Проте зібрані «Олігархом» факти вказують на те, що група досі може мати таємні зв’язки з країною-агресором і розвивати в ній алкогольний…

Суботін Шредінгера

Власник збанкрутілого Мегабанку, масштабне виведення майна з якого розслідує ДБР, одночасно перебуває в двох станах - як керівник державного холдингу та людина, яка веде боротьбу з владою

Віктор Пінчук програє Федору Закусило війну за «Укргазвидобування»

Державна газовидобувна компанія, судячи з усього, не проти такого розвитку подій: присутність конкурента із США, що торгує китайським товаром, дозволяє суттєво збивати ціни українського монополіста «Інтерпайп»

Микола Злочевський підкрадається до Генпрокуратури

Скандальний екс-міністр екології часів Януковича, який погорів на спробі дати хабар на суму $5 млн керівництву НАБУ та САП, схоже, продовжує таємно скуповувати елітну нерухомість в Києві - втому числі на гроші, «зекономлені» на сплаті…
Все Последние публикации

Вас может заинтересовать Новости этого автора

Хотите быть в курсе актуальных новостей?

Подпишитесь на наши обновления!
Проверьте, разрешены ли уведомления в Вашем браузере
Хочу быть
в курсе!
Больше не показывать.