Новости

Одесский друг Вилкула освоит на криворожских дорогах почти 100 миллионов

Управління благоустрою та житлової політики Криворізького міськвиконкому Дніпропетровської області 14 вересня за результатами тендеру замовило ТОВ «Весташляхбуд» поточний ремонт вулиць і доріг міста на 96,05 млн грн. Про це повідомляють “Наші гроші” з посиланням на «Вісник державних закупівель».

У конкурсній документації не вказано, які саме вулиці та дороги відремонтують до кінця року. Гроші виділено на певний обсяг шляхових робіт, але вартість різних видів теж не повідомляється. Відтак неможливо порівняти з іншими регіонами, скільки коштуватиме фрезерування асфальтного покриття, перевезення сміття чи ямковий ремонт у виконанні переможця.

Гарантійний строк на дорожні роботи становить 5 років.

«Весташляхбуд» входить у концерн «Веста» одеського бізнесмена Сурена Сардаряна, якого пов’язує багаторічна дружба і спільні бізнес-інтереси з криворізьким мером Юрієм Вілкулом, а також його сином, екс-губернатором Дніпропетровщини, а нині – нардепом від «Опозиційного блоку» Олександром Вілкулом.

Фірма є монополістом на ремонт доріг у Кривому Розі. Від заснування «Вісника держзакупівель» у 2008 році було опубліковано дані про підряди «Весташляхбуду» на 1,78 млрд грн., з яких 1,68 млрд грн. – від Криворізького міськвиконкому.



Єдиним конкурентом було ПАТ «Криворіжіндустрбуд» Андрія і Миколи Земляних, яке теж регулярно отримує підряди мерії Вілкула.

Дорожчу заявку ТОВ «Українсько-польське підприємство з іноземними інвестиціями «УПС» відхилили через відсутність істотних умов договору.

Напечатать
Татьяна Дубровская
«ОЛИГАРХ»

Публикации

Суботін Шредінгера

Власник збанкрутілого Мегабанку, масштабне виведення майна з якого розслідує ДБР, одночасно перебуває в двох станах - як керівник державного холдингу та людина, яка веде боротьбу з владою

Віктор Пінчук програє Федору Закусило війну за «Укргазвидобування»

Державна газовидобувна компанія, судячи з усього, не проти такого розвитку подій: присутність конкурента із США, що торгує китайським товаром, дозволяє суттєво збивати ціни українського монополіста «Інтерпайп»

Микола Злочевський підкрадається до Генпрокуратури

Скандальний екс-міністр екології часів Януковича, який погорів на спробі дати хабар на суму $5 млн керівництву НАБУ та САП, схоже, продовжує таємно скуповувати елітну нерухомість в Києві - втому числі на гроші, «зекономлені» на сплаті…
Все Последние публикации

Вас может заинтересовать Новости этого автора

Хотите быть в курсе актуальных новостей?

Подпишитесь на наши обновления!
Проверьте, разрешены ли уведомления в Вашем браузере
Хочу быть
в курсе!
Больше не показывать.