Новости

Гончаренко рассказал, что он думает о миллионере Ляшко

“Історія підвищення заробітної плати депутатам полягає в тому, що є група чиновників, які хочуть працювати і не мають під подушкою мільйонів. Ці люди і так працюють сумлінно”, – заявив на брифінгу депутат Олексій Гончаренко (БПП). Про це повідомляє парламентський кореспондент “ОЛИГАРХА”.

Наразі зареєстрований законопроект, в якому “Радикальна партія” вимагає зниженн зарплат.

“Це скочується в популізм. Це хто пропонує? Ляшко з міліоном доларів налом?! Людина яка сиділа в тюрмі не за політичні переконання, а за аферизм!”, – заявив Гончаренко.

Нардеп підкреслив, що Ляшко не займався бізнесом, але має мільйон доларів.

“Це він разом з Мосійчуком пропонує зменшити зарплату?! Разом з китайським мечем, ятаганом і весіллям за мільйон, яким він похвалився всій країні”, – сказав Гончаренко.



Депутат наголосив, що за таких умов жити зможе тільки радикальна партія.

Напечатать
Татьяна Дубровская
«ОЛИГАРХ»

Публикации

Суботін Шредінгера

Власник збанкрутілого Мегабанку, масштабне виведення майна з якого розслідує ДБР, одночасно перебуває в двох станах - як керівник державного холдингу та людина, яка веде боротьбу з владою

Віктор Пінчук програє Федору Закусило війну за «Укргазвидобування»

Державна газовидобувна компанія, судячи з усього, не проти такого розвитку подій: присутність конкурента із США, що торгує китайським товаром, дозволяє суттєво збивати ціни українського монополіста «Інтерпайп»

Микола Злочевський підкрадається до Генпрокуратури

Скандальний екс-міністр екології часів Януковича, який погорів на спробі дати хабар на суму $5 млн керівництву НАБУ та САП, схоже, продовжує таємно скуповувати елітну нерухомість в Києві - втому числі на гроші, «зекономлені» на сплаті…
Все Последние публикации

Вас может заинтересовать Новости этого автора

Хотите быть в курсе актуальных новостей?

Подпишитесь на наши обновления!
Проверьте, разрешены ли уведомления в Вашем браузере
Хочу быть
в курсе!
Больше не показывать.