Мнения

Владимир Бойко: “Петр Алексеевич лишь копирует самые бессмысленные практики”

Якщо хто думає, що команда президента Порошенка проявила феноменальну винахідливість, розмістивши на Майдані якісь металеві конструкції з метою захаращити площу й не допустити там проведення акцій протесту, то він, звісно, помиляється.

Насправді Петро Олексійович лише копіює найбезглуздіші практики своїх попередників.

Зокрема ідея розміщувати металеве сміття та будівельні матеріли на місце ймовірного проведення мітингу вперше була реалізована колишнім першим заступником голови Донецької облдержадміністрації Василем Джарти й колишнім голові Донецької обласної ради Борисом Колесніковим майже 15 років тому.

Це трапилось у зв’язку зі спробою провести в Донецьку 31 жовтня 2003 року з’їзд очолюваної Віктором Ющенком партії «Наша Україна». З тим, щоби зірвати цей захід, очільники Донецької області заблокували примусово звезеними студентами й співробітниками бюджетних установ Палац молоді «Юність», де «Наша Україна» заорендувала зал, а центральний майдан Донецька – площу Леніна – перекрили конструкціями новорічної ялинки, яку раптом зібрались встановлювати 31 жовтня, та купами тротуарної плитки.

Треба думати, що Петра Порошенка, який того дня прибув у Донецьк разом з Ющенком, глибоко вразив цей неординарний крок колишніх соратників по Партії Регіонів і зараз він скористався тією обставиною, що Колесніков і покійний Джарти не запатентували свій винахід.



На фото – площа Леніна в Донецьку 31 жовтня 2003 року.

Источник фото – Фейсбук Владимира Бойко
Источник фото – Фейсбук Владимира Бойко

Источник: Фейсбук автора

Напечатать

Владимир Бойко

журналист

«ОЛИГАРХ»

Публикации

Суботін Шредінгера

Власник збанкрутілого Мегабанку, масштабне виведення майна з якого розслідує ДБР, одночасно перебуває в двох станах - як керівник державного холдингу та людина, яка веде боротьбу з владою

Віктор Пінчук програє Федору Закусило війну за «Укргазвидобування»

Державна газовидобувна компанія, судячи з усього, не проти такого розвитку подій: присутність конкурента із США, що торгує китайським товаром, дозволяє суттєво збивати ціни українського монополіста «Інтерпайп»

Микола Злочевський підкрадається до Генпрокуратури

Скандальний екс-міністр екології часів Януковича, який погорів на спробі дати хабар на суму $5 млн керівництву НАБУ та САП, схоже, продовжує таємно скуповувати елітну нерухомість в Києві - втому числі на гроші, «зекономлені» на сплаті…
Все Последние публикации

Вас может заинтересовать Новости этого автора

Хотите быть в курсе актуальных новостей?

Подпишитесь на наши обновления!
Проверьте, разрешены ли уведомления в Вашем браузере
Хочу быть
в курсе!
Больше не показывать.