Новости

Супруга Сергея Шефира оформила квартиру в «Чикаго» Вавриша и участок на Днепре

Дружина першого помічника президента Сергія Шефіра навесні 2020 року оформила право власності на квартиру у Києві та ділянку у с. Лебедівка Вишгородського району. Про це свідчать дані Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, повідомляють “Наші гроші”

За даними реєстру, 3 березня Лариса Шефір зареєструвала право власності на квартиру площею 99,6 кв м у ЖК Chicago Central House, девелопером якого є Saga Development Андрія Вавриша. Цей житловий комплекс знаходиться на вул. Антоновича, 44, поблизу стадіону «Олімпійський».

Выписка из реестра на квартиру Ларисы Шефир


Крім того, Лариса Шефір у травні зареєструвала право власності на куплену ділянку площею 0,37 га у с. Лебедівка.

Власниками сусідніх ділянок є керуючий партнер юридичної фірми Integrites Олексій Фелів, директор з юридичних питань групи «Нафтогаз» Ярослав Теклюк, радник юридичної компанії Aequo Євген Левіцький. Також низка ділянок оформлена на Володимира Лімакова – це співвласник ряду компаній, які отримали гектари лісу у Пірнівському лісництві на території Лебедівської сільської ради (ПП «Джой форест плюс» – 23 га, ПП «Лебедівський лісовичок» і ПП «Лебедівський лісовичок плюс» – 6,48 га). Також на Лімакова оформлено багато інших компаній, зокрема, чотири фірми з назвою ТОВ «Рівьєра Велнес» («Рівьєра Велнес 1» і т.д.), а також 60 компаній із назвою «Лебедівка пляж».

Також Лариса Шефір у червні оформила на себе дві ділянки у с. Іванковичі, які утворилися внаслідок поділу більшої ділянки.

Нагадаємо, що на початку червня президент Володимир Зеленський в інтерв’ю «Українській правді» розповідав про плани продати свій будинок в Іванковичах Сергію Шефіру:

«Я хочу, до речі, виїхати. Продам Шефіру дом. Особнячок… Хочу продати Шефіру, тисну на нього (сміється)».

У липні стало відомо, що президент Зеленський продав ділянку і нерухомість дружині заступника голови фракції «Слуга народу» Валентині Кісєль.

Окрім згаданої вище нерухомості, у власності Лариси Шефір також є п’ять квартир у Києві та одне нежитлове приміщення у спільній власності.

Лариса Шефір є фізичною особою-підприємцем, основним видом діяльності якої є надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. До квітня 2019 року вона була співвласницею ТОВ «Норін Плюс» разом з дружиною президента Оленою Зеленською та головою бюджетного комітету ВР Юрієм Арістовим («Слуга народу»).

Президент Володимир Зеленський призначив Сергія Шефіра своїм першим помічником 21 травня 2019 року. За даними «Української правди», Шефір найближча людина для президента в ОПУ.

Днями Сергій Куюн у «Дзеркалі тижня» повідомив, що за підтримки Офісу президента «просувають» маловідому фірму на постачання по давальній схемі газу на Одеський припортовий завод на 2,5 млрд грн. Співрозмовники автора у ФДМУ, на ОПЗ і на ринку газ автора стверджують, що «усі питання по ОПЗ вирішує в адміністрації людина з прізвищем на букву Ш».



Напечатать
Денис Светлов
«ОЛИГАРХ»

Публикации

Віктор Пінчук програє Федору Закусило війну за «Укргазвидобування»

Державна газовидобувна компанія, судячи з усього, не проти такого розвитку подій: присутність конкурента із США, що торгує китайським товаром, дозволяє суттєво збивати ціни українського монополіста «Інтерпайп»

Микола Злочевський підкрадається до Генпрокуратури

Скандальний екс-міністр екології часів Януковича, який погорів на спробі дати хабар на суму $5 млн керівництву НАБУ та САП, схоже, продовжує таємно скуповувати елітну нерухомість в Києві - втому числі на гроші, «зекономлені» на сплаті…

“Деолігархізація” від Офісу президента: Як перші п’ять олігархів втрачають ключові…

В Офісі президента ухвалено рішення "розібратися" зі "старими олігархами" — відразу проти п'яти учасників верхніх позицій рейтингів найбагатших українців ведуться кримінальні провадження, арештовуються активи і передаються під управління…
Все Последние публикации

Вас может заинтересовать Новости этого автора

Хотите быть в курсе актуальных новостей?

Подпишитесь на наши обновления!
Проверьте, разрешены ли уведомления в Вашем браузере
Хочу быть
в курсе!
Больше не показывать.