Categories: Новости

Таможня перевела платежи из “Райффайзен” в государственный “Укргазбанк”

Глава Государственной фискальной службы Роман Насиров заявил, что конкурсная комиссия определила уполномоченный банк для осуществления расчетов с государственным бюджетом по таможенным платежам. Об этом сообщает пресс-служба ГФС Украины.

Державна фіскальна служба України та АБ «Укргазбанк» уклали угоду про співпрацю. Генеральну угоду підписали Голова ДФС Роман Насіров та голова правління АБ «Укргазбанк» Кирило Шевченко.

Документ було підписано на виконання рішення Конкурсної комісії з визначення уповноваженого банку на здійснення розрахунків з державним бюджетом за митними платежами.

«Сьогодні ми обмінюємося підписаними Генеральними угодами про співпрацю та здійснення розрахунково-касового обслуговування та підписуємо Графік переведення митниць ДФС на обслуговування до державного банку «Укргазбанк». Переконаний, що це буде не просто співпраця з точки зору обслуговування простих банківських операцій, а більш стратегічна робота у плані розробки нових електронних фінансових продуктів», – зазначив Роман Насіров.

«Укргазбанк» запропонував найкращі умови обслуговування, тому було прийнято рішення про співпрацю саме з цим банком. Переконаний, що спільно, у рамках компетенції, ми зможемо створити сприятливі умови роботи для наших клієнтів – платників податків», – наголосив керівник ДФС.

Відповідно до угоди до кінця вересня планується відкриття відділень при митницях, які надаватимуть весь спектр необхідних фінансових послуг для платників податків. Перше відділення вже відкрито в центральному апараті при ДФС, яке обслуговуватиме новий Центр партнерства, що буде відкрито незабаром.

У рамках угоди сторони також координуватимуть свою діяльність щодо спільної побудови мережі банківського обслуговування митниць ДФС та забезпечення оперативного механізму проходження митних та інших платежів, контролю за повнотою і своєчасністю зарахування коштів до державного бюджету.

Під час зустрічі Роман Насіров також подякував керівництву АТ «Райффайзен банк Аваль», який протягом 20 років здійснював обслуговування митних органів по розрахункам за митними платежами, за плідну співпрацю.

Очільник служби також запевнив представників «Укргазбанку» в максимальній підтримці та сприянні у впровадженні інноваційних продуктів.

Напечатать
Павел Полтавченко
«ОЛИГАРХ»

Recent Posts

Власник FavBet Андрій Матюха намагається приховати своє російське громадянство

Компанія FavBet, що належить бізнесмену Андрію Матюсі, не має ліцензії на букмеррську діяльність, а сам Матюха виявився людиною з подвійним…

1 неделя ago

МФО, картки та споживчі кредити: порівняння та переваги

Багато МФО пропонують гнучкі умови кредитування, дозволяючи позичальникам вибирати суму та термін кредиту в залежності від їх потреб, як це…

2 недель ago

Крадії та наркоторговці під вивіскою «Експрес-Т» , – ЗМІ

Компанія, що займається примусовою евакуацією автомобілів, здійснює послуги таксі та перевезень «Експрес-Т» може бути причетна до доставки наркотичних речовин та…

2 недель ago

Теплові схеми під «кришею» Терехова

Отримавши ще від в.о. мера важілі управління одним з найбільш доходних комунальних підприємств Харькова, Скопенко одразу почав «покращувати його фінансовий…

3 недель ago

Військовий закликав Порошенка-молодшого долучитися до сил ППО, а не ховатися в Лондоні

Замість співати в закордонних нічних клубах російський реп, син народного депутата Петра Порошенка міг би захищати Українське небо, збиваючи "Шахеди"…

1 месяц ago

Фелікс Черток сховався за ребе

Навіщо партнер Вадима Єрмолаєва, якого підозрюють у фінансуванні російських окупантів, «поділився» алкогольним дистриб’ютором «Торговий Дім АВ» з головою Ради Федерації…

2 месяцы ago