Categories: Новости

Власти Днепра дадут 56 миллионов папе секретаря горсовета

Департамент благоустрою та інфраструктури Дніпропетровської міської ради 12 вересня за результатами тендеру замовив ТОВ «Майстер-Буд» капітальний ремонт благоустрою вул. Набережної Перемоги (І черга) за 56,11 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель», пишуть “Наші гроші”.

До кінця 2017 р. на відрізку вулиці від Мерефо-Херсонського моста до вул. Космічної мають відремонтувати елементи благоустрою, кабельні лінії електропередачі та поливальну систему, влаштувати велодоріжку та озеленення.

Єдиним допущеним конкурентом було ТОВ «Акам».

Дешевшу на 32% заявку ТОВ «Актив Стальстрой» відхилили через відсутність досвіду, розрахунку вартості, матеріально-технічної бази і кваліфікованих працівників.

Бенефіціарами «Майстер-Буду» через ТОВ «Юніком Капітал» є Михайло Тульчинський, Лариса Флакс і Дмитро Мішалов. Син останнього В’ячеслав Мішалов є секретарем Дніпропетровської міськради і входить до фракції «Самопоміч».

Керує фірмою Ігор Патока, який у 2015 р. йшов у Дніпропетровську облраду від партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

Дмитро Мішалов є одним з найпотужніших бізнесменів Дніпра. У 2010 р. його «Майстер-буд» увійшов у довіру до віце-прем’єра Бориса Колеснікова і отримав підряд на будівництво даху над київським стадіоном «Олімпійський» за $100 млн. Обидва Мішалови входять в опікунську раду Дніпропетровської єврейської громади разом із Коломойським, Боголюбовим, Корбаном та іншими. Дмитро Мішалов раніше був відомий як перший віце-президент компанії «ПриватЛенд». Представник «Привату» Борис Філатов у 2015 році став мером Дніпра.

Раніше спільний бізнес з Мішаловим мав екс-голова адміністрації президента Борис Ложкін, чиїм бізнес-партнером також був голова Дніпропетровської ОДА став Валентин Резніченко.

Дніпровський «Акам» записано на ТОВ «Моріго» Ігоря та Андрія Морозів і ТОВ «Алеф Істейт», що належить кіпрському офшору «Однарма Холдінгз Лімітед» («Odnarma Holdings Limited»).

«Алеф Істейт» та «Акам» входять у корпорацію «Алеф» Вадима Єрмолаєва, з яким, за даними місцевих ЗМІ, пов’язаний бізнес Мішалова-молодшого.

Морози разом із «Алеф Істейт» володіють ПАТ «Коростишівський кар’єр». Андрій Мороз торік висувався у Дніпропетровську облраду від «Самопомочі», будучи комерційним директором фірми «Акам».

Напечатать
Татьяна Дубровская
«ОЛИГАРХ»

Recent Posts

Власник FavBet Андрій Матюха намагається приховати своє російське громадянство

Компанія FavBet, що належить бізнесмену Андрію Матюсі, не має ліцензії на букмеррську діяльність, а сам Матюха виявився людиною з подвійним…

1 неделя ago

МФО, картки та споживчі кредити: порівняння та переваги

Багато МФО пропонують гнучкі умови кредитування, дозволяючи позичальникам вибирати суму та термін кредиту в залежності від їх потреб, як це…

2 недель ago

Крадії та наркоторговці під вивіскою «Експрес-Т» , – ЗМІ

Компанія, що займається примусовою евакуацією автомобілів, здійснює послуги таксі та перевезень «Експрес-Т» може бути причетна до доставки наркотичних речовин та…

2 недель ago

Теплові схеми під «кришею» Терехова

Отримавши ще від в.о. мера важілі управління одним з найбільш доходних комунальних підприємств Харькова, Скопенко одразу почав «покращувати його фінансовий…

3 недель ago

Військовий закликав Порошенка-молодшого долучитися до сил ППО, а не ховатися в Лондоні

Замість співати в закордонних нічних клубах російський реп, син народного депутата Петра Порошенка міг би захищати Українське небо, збиваючи "Шахеди"…

1 месяц ago

Фелікс Черток сховався за ребе

Навіщо партнер Вадима Єрмолаєва, якого підозрюють у фінансуванні російських окупантів, «поділився» алкогольним дистриб’ютором «Торговий Дім АВ» з головою Ради Федерації…

2 месяцы ago