Categories: Новости

Жена кандидата в Верховный суд прикупила отель под Буковелем

Дружина екс-судді Миколи Сіроша є власницею готельного комплексу біля підйомників курорту «Буковель». Про це повідомляє проект «Prosud», пишуть Наші гроші.

Микола Сірош останні 13 років працював суддею Вищого адмінсуду, а восени 2016 року пішов у відставку. Але тепер вирішив повернутися до судочинства і подав свою кандидатуру на посаду судді Верховного суду.

В декларація судді за 2013-2016 року Сіроша вказано, що основним доходом його сім’ї є зарплата його зарплата, суддя також регулярно отримує матеріальну допомогу.

Сірош вказав що користується квартирою в Києві площею 90 кв м., та орендує помешкання біля столиці площею 327 кв м. Це таунхаус в котеджному містечку «Романово» в Козині, вартість якого становить близько $420 тис. Сірош не вказав видатки на оренду котеджу і або київської квартири, можливо орендує їх безкоштовно.

Дружина судді Олена Сірош володіє трьома нежитловими приміщеннями: два з них, площею 242 та 380 кв м, знаходяться у селі Поляниця Івано-Франківської області, третє в Києві, його площа 80 кв м.

Нежитловими приміщеннями в Поляниці є готельний комплекс в кількох метрах від підйомників гірськолижного курорту «Буковель». Дві земельні ділянки загальною площею 948 кв м Сірош придбала в 2011 та 2013 роках за ціною 1 тис грн./ кв м.

До придбання готелю Сірош багато років працювала на посаді керівника комунального підприємства із утримання зелених насаджень Дніпровського району м. Києва, з 2012 року вона ФОП, в наступні роки декларувала 60 тис грн. доходу.

На Сірош також записна нерухомість в районі метро Арсенальна в столиці. Зараз тут таке приміщення площею 80 кв м коштує біля $160 тис, але в 2012 році дружина судді змогла купити його за ціною, у 8 раз нижчою.

Згідно е-декларації за 2015 рік, дружина судді із 2009 року, а сам суддя із 2012-го користуються автомобілями Lexus LX 470 2007 р.в. та Mercedes-Benz 600 SEL 2000 р.в. відповідно. Як і з квартирами, родина судді не є власниками цих авто, але користується ними безкоштовно.

Напечатать
Татьяна Дубровская
«ОЛИГАРХ»

Recent Posts

Власник FavBet Андрій Матюха намагається приховати своє російське громадянство

Компанія FavBet, що належить бізнесмену Андрію Матюсі, не має ліцензії на букмеррську діяльність, а сам Матюха виявився людиною з подвійним…

1 неделя ago

МФО, картки та споживчі кредити: порівняння та переваги

Багато МФО пропонують гнучкі умови кредитування, дозволяючи позичальникам вибирати суму та термін кредиту в залежності від їх потреб, як це…

1 неделя ago

Крадії та наркоторговці під вивіскою «Експрес-Т» , – ЗМІ

Компанія, що займається примусовою евакуацією автомобілів, здійснює послуги таксі та перевезень «Експрес-Т» може бути причетна до доставки наркотичних речовин та…

2 недель ago

Теплові схеми під «кришею» Терехова

Отримавши ще від в.о. мера важілі управління одним з найбільш доходних комунальних підприємств Харькова, Скопенко одразу почав «покращувати його фінансовий…

3 недель ago

Військовий закликав Порошенка-молодшого долучитися до сил ППО, а не ховатися в Лондоні

Замість співати в закордонних нічних клубах російський реп, син народного депутата Петра Порошенка міг би захищати Українське небо, збиваючи "Шахеди"…

1 месяц ago

Фелікс Черток сховався за ребе

Навіщо партнер Вадима Єрмолаєва, якого підозрюють у фінансуванні російських окупантів, «поділився» алкогольним дистриб’ютором «Торговий Дім АВ» з головою Ради Федерації…

2 месяцы ago